Огляд Tesla Model X

Огляд Tesla Model X

Огляд Tesla Model X

Tesla Model X є повністю електричним кросовером, повнорозмірним SUV, який було розроблено як найбезпечніший автомобіль. Чотиридверна модель здатна вміщувати 6-7 пасажирів. На відміну від Model S, цей електрокар має набагато кращі вантажні здібності.

Атлантик Експрес постачальник автомобілів з США, №1 в Україні. У нас самий бпльшой вибір авто в наявності, вигідна покупка бу електромобіля, і доставка машин з Америки під замовлення.

Передусім – безпека

Виробник провів серію краш-тестів, ідентичних міжнародним, які забезпечили результат 5 зірок по всім показникам. Електромобіль має збільшену зону зім’яття для поглинання швидкісного удару. Батареї розташовані на підлозі, через що забезпечується надзвичайно низький центр тяжіння та мінімізується ризик перекидання. Захист пасажирів і акумулятора, а також підвищення жорсткості даху, зумовлені алюмінієвими стійками, армованими сталевими рейками.

Тесла Модель Х, ціна на яку вар’юється в залежності від кількості кіловат-годин двигуна, комплектується стандартною системою автоматичного екстреного гальмування та запобігання бокового зіткнення, що працює на великій швидкості та попереджає нещасні випадки.

Наразі вигідно купити бу електромобіль Tesla model X в Україні можна тут.

Кожен електромобіль оснащено передньою камерою, радаром та датчиками контролю відстані на 360 градусів, які забезпечують вдосконалені функції автопілоту. Компанія Tesla Motors регулярно оновлює програмне забезпечення. Завдяки цьому підвищується функціональність системи безпеки та комфорту, такі як автокерування та автопарковка, збільшуються можливості автономної роботи.

Tesla-Model_X

Зазирнемо до салону

Електромобіль оснащений фільтруючою системою HEPA (High Efficiency Particulate Air). У фронтальній частині передбачений спеціальний канал, через який повітря потрапляє до фільтрів, де медично очищається. Таким чином, в салоні циркулює чисте повітря, незалежно від зовнішнього середовища.

Дверцята Falcon Wing відкриваються вверх, забезпечують зручність входу і виходу для другого та третього рядів. Також вони запобігають ударів голови дитини під час розміщення її в дитяче автокрісло. Двері потребують лише 30 см бокового простору, оснащені датчиками ємнісного, індуктивного та гідролокаторного моніторингу навколишнього середовища та запобігання контакту з зовнішніми перешкодами. При цьому відкриття та закриття відбувається автоматично, коли водій підходить до авто.

Крісла Monopost є незалежними один від одного, можуть ковзати, нахилятись вперед і назад. Tesla X забезпечує безпрецедентний простір для пасажирів та вантажів. Три ряди сидінь, передній та задні багажні відсіки, та простір під сидіннями другого ряду дозволяють розміститися як людям, так і габаритним речам. Вантажопідйомність електромобіля – 5000 фунтів (2267,9 кг).

Tesla-Model_X

Зручність для водія та пасажирів

Величезне вітрове скло відкриває кругозір для тих, хто сидить на передніх місцях не тільки вперед, але й вверх. Пасажири другого ряду також мають можливість споглядати небо – через верхню частину дверцят.

Акустична система передбачає 17 динаміків, точно розташованих по салону. Вона начебто переносить всіх присутніх в авто до концертної зали.

Tesla-Model_X

17-дюймовий сенсорний екран інтегрує ЗМІ, навігацію, комунікації, а також керування кабіною електромобіля та транспортні дані в один інтуїтивно зрозумілий інтерфейс. Багато які функції відображаються на панелі приладів та активізуються голосом, щоб не відволікати водія від дороги.

Для зберігання гаджетів та необхідних речей передбачені бокові кишені, центральна консоль, сліпа кобура для iPhone.

Аеродинаміка та продуктивність

Коефіцієнт опору Тесла Модель Х дорівнює 0,24, що є найнижчим показником серед позашляховиків. Активний спойлер, оснащений стоп-сигналом з центральним кріпленням, автоматично налаштовується на одну з трьох позицій для максимальної видимості та ефективності.

Tesla-Model_X

На електромобіль встановлено перевірену електричну трансмісію Тесла, гарантуючу швидкий розгін. Подвійні двигуни в цифровому та незалежному режимі контролюють крутний момент передніх і задніх коліс.

Розташований на підлозі акумулятор забезпечує не лише низький центр тяжіння, а й ідеальний розподіл ваги. Завдяки йому кросовер чудово поводить себе на дорозі.

Електромобіль Enspire: Buick показав концепт Детальніше
Гибридній SUV: Porsche Cayenne E-Hybrid 2019 Детальніше
Як розмитнити авто з США? Детальніше
Audi Q5. Німецькі стандарти. Детальніше
Автомобілі з Америки: просто та вигідно Детальніше
Огляд Tesla Model X Детальніше
Огляд бу Volkswagen Passat B7. До чого треба звикнути і що потрібно очікувати Детальніше
Авто з США: ПриватБанк і АтлантикЕкспрес Україна стали офіційними партнерами! Детальніше
Якщо у Вас виникли питання, зв’яжіться з нами

Підпишіться на розсилку