Електромобіль Enspire: Buick показав концепт

Електромобіль Enspire: Buick показав концепт

Електромобіль Enspire: Buick показав концепт

Курс на електрифікацію взяли майже всі виробники автомобілів, серед яких є такі представники люксового сегменту, як Audi, Porsche та Jaguar. Наступним до них може приєднатись Buick. В цьому році у Пекіні досить консервативний бренд General Motors представив повноцінний концепт електричного SUV з запасом ходу 370 миль (595 км).

Купити електромобілі з Америки в Івано-Франківську, Львові, Луцьку ви можете тут.

Buick Enspire може стати сильним конкурентом Tesla, але досі немає інформації, чи буде її запущено у виробництво. Компанія стверджує, що електродвигун виробляє 410 кВт, що дорівнює 549 к.с., розганяє автомобіль з 0 до 100 км/год за 4,0 секунди. При цьому акумулятор Б’юїка можна заряджати до 80% за 40 хвилин, при використанні системи швидкого заряджання постійним струму. Також передбачено безпровідну зарядку SUV.

Електромобіль-Buick-Enspire_Concept

Enspire отримала більш агресивний дизайн, ніж сучасні моделі Buick, та низький дах, що забезпечує кращу аеродинаміку. Електромобілі не потребують решіток, але дизайнери компанії передбачили її “аналог”, виконаний у блакитному кольорі. Виглядає досить симпатично.

Інтер’єр та технології

Що чекає водія всередині? Центральна консоль та підліктьовики, виконані з натурального дерева та замшевої мікрофібри. Найсучасніші технології представлені OLED-дисплеєм та інтелектуальною технологією розширеної реальності. Доповнює картину 5G супер-швидкісне з’єднання.

Електромобіль-Buick-Enspire_Concept

Через велику популярність Buick в Китаї та жорстку політику місцевого уряду, яка направлена на збільшення кількості електричних автомобілів, американська компанія обрала саме китайське автошоу для демонстрації концепта. Наразі незрозуміло, чи буде Enspire продаватися в США, якщо її виробництво буде запущено.

General Motors планує презентувати ще кілька електромобілів протягом найближчих років. Компанія бажає розробити щонайменше 20 нових моделей до 2023 року, причому перші дві мають з’явитися вже в наступному році. За словами генерального директора GM Мері Барра, ці два дебютанти будуть розроблені з урахуванням досвіду Chevrolet Bolt EV, а одне з наступних авто, можливо, отримає дизайн Buick SUV.

Електромобіль Enspire: Buick показав концепт Детальніше
Гибридній SUV: Porsche Cayenne E-Hybrid 2019 Детальніше
Як розмитнити авто з США? Детальніше
Audi Q5. Німецькі стандарти. Детальніше
Автомобілі з Америки: просто та вигідно Детальніше
Огляд Tesla Model X Детальніше
Огляд бу Volkswagen Passat B7. До чого треба звикнути і що потрібно очікувати Детальніше
Авто з США: ПриватБанк і АтлантикЕкспрес Україна стали офіційними партнерами! Детальніше
Якщо у Вас виникли питання, зв’яжіться з нами

Підпишіться на розсилку