Авто з США: ПриватБанк і АтлантикЕкспрес Україна стали офіційними партнерами!

Авто з США: ПриватБанк і АтлантикЕкспрес Україна стали офіційними партнерами!

Авто з США: ПриватБанк і АтлантикЕкспрес Україна стали офіційними партнерами!

Atlantic Express раді повідомити своїм клієнтам про те, що найбільший український банк ПриватБанк став нашим офіційним партнером.

Будучи фінансовим лідером українського банківського сегменту, ПриватБанк обирає в свої партнери тільки кращих з кращих, серед яких і наша компанія.

Тепер всі ваші фінансові операції, пов’язані з купівлею авто з США за допомогою нашої компанії, гарантовано захищені банком національного і європейського масштабу. Ми завжди прагнемо надавати своїм клієнтам найвищий рівень послуг, а також гарантувати безпеку, прозорість і вигідність.

Компанія Atlantic Express, як і раніше, гарантує виконання своїх зобов’язань в підборі, купівлі, доставці та документальному супроводі при купівлі авто з США, тоді як ПриватБанк виступає гарантом того, що всі фінансові операції будуть дотримані в найкоротші терміни без будь-яких ризиків, витрат і проблем.

Що дає нашому клієнтові співпрацю Atlantic Express і ПриватБанк:

  • Можливість залишити страховий депозит в будь-якому відділення ПриватБанк на основі укладеного договору між клієнтом і Atlantic Express на надання послуг;
  • Можливість скористатися послугами ПриватБанк при переказі оплати за автомобіль, а також провести інші платежі, пов’язані з експортом авто з США;
  • Впевненість, адже ви звертаєтесь у компанії-лідери своїх сегментів на українському ринку.

Крім цього, на даний момент між нашими компаніями проводяться переговори з приводу кредитних програм. Ми також в процесі обговорення лізингових програм на придбання електромобілів.

Atlantic Express і ПриватБанк – це співпраця кращих з кращих. Працюйте тільки з перевіреними, надійними, чесними і прозорими компаніями. Працюйте з лідерами!

Електромобіль Enspire: Buick показав концепт Детальніше
Гибридній SUV: Porsche Cayenne E-Hybrid 2019 Детальніше
Як розмитнити авто з США? Детальніше
Audi Q5. Німецькі стандарти. Детальніше
Автомобілі з Америки: просто та вигідно Детальніше
Огляд Tesla Model X Детальніше
Огляд бу Volkswagen Passat B7. До чого треба звикнути і що потрібно очікувати Детальніше
Авто з США: ПриватБанк і АтлантикЕкспрес Україна стали офіційними партнерами! Детальніше
Якщо у Вас виникли питання, зв’яжіться з нами

Підпишіться на розсилку