Автомобілі з Америки: просто та вигідно

Автомобілі з Америки: просто та вигідно

Автомобілі з Америки: просто та вигідно

Ще зовсім недавно було досить вигідно приганяти автівки з Європи. Але доволі скоро водіїв “євроблях” почали активно зупиняти та штрафувати. Ті ж, хто бажає не тільки вигідно купити бу авто, а й оформити його згідно з законодавством, щоб в майбутньому не переживати за долю транспортного засобу, надають перевагу автомобілям з Америки.

Авто з США Луцьк

Чим вигідне авто з США?

Серед основних плюсів американських машин можна відмітити:

  • Ціну. Вартість на вживані авто з Америки дійсно низька, адже вторинний ринок представлений аукціонами, на які автомобілі потрапляють після страхового випадку. Це може бути ДТП, стихійне лихо, вандалізм, а також природній знос. Страховим компаніям необхідно отримати хоч якусь вигоду з їх продажу.
  • Хорошу комплектацію. Американські водії полюбляють комфорт і намагаються купувати транспортні засоби, обладнані за останніми авто-трендами.
  • Стан. Дороги в Штатах мають гарну якість, через що не “вбивають” автівки. Крім того, водії турботливо ставляться до своїх чотирьохколісних друзів, адже в Америці дуже вигідно обмінювати старі машини по програмі Trade-in.
  • Збірка. Авто-виробники забезпечують бездоганну якість своєї продукції, оскільки конкуренція на американському ринку дійсно величезна.

Атлантик Експрес постачальник автомобілів з США, №1 в Україні. У нас самий бпльшой вибір авто в наявності, вигідна покупка бу електромобіля, і доставка машин з Америки під замовлення.

Авто з США Івано-Франківськ

Як купити авто в Америці

Купівля автомобілів з пробігом відбувається на аукціонах, таких як Copart, IAAI, Manheim. Учасниками торгів у перших двох можуть бути як фізичні, так і юридичні особи, а у в останньому – акредитовані дилери. Коли автівки прибувають на майданчик, співробітники їх обстежують, фотографують та вносять до бази вагому інформацію. Завдяки великій кількості фільтрів бажаючі можуть обирати найбільш цікаві для себе лоти.

Наша компанія має всі необхідні сертифікати для участі у американських авто аукціонах.

Менеджери компанії AtlanticExpress допомагають своїм клієнтам здійснити дійсно вдалий вибір. Крім того, з нами вам не треба самим приймати участь у торгах – необхідно лише вказати свої побажання та вимоги, назвати ціну, яку ви готові заплатити.

Авто з США Рівне

Звернувшись до нас з метою купити авто з США у Львові, Луцьку, Івано-Франківську чи іншому місті Західного регіону, ви отримаєте детальну консультацію щодо процесу покупки. Наші співробітники такох підрахують всі витрати, визначивши остаточну вартість автомобіля. До неї входять:

  • ціна лоту;
  • аукціонний збір;
  • витрати на доставку;
  • розмитнення;
  • ремонт;
  • сертифікація;
  • послуги митного брокера та нашої компанії.

У нас ви маєте можливість замовити авто з США “під ключ”. В результаті ви отримаєте автомобіль, повністю готовий до експлуатації на українських дорогах. Зауважте, що вартість наших послуг є фіксованою, не змінюється в залежності від вартості придбаної машини.

Електромобіль Enspire: Buick показав концепт Детальніше
Гибридній SUV: Porsche Cayenne E-Hybrid 2019 Детальніше
Як розмитнити авто з США? Детальніше
Audi Q5. Німецькі стандарти. Детальніше
Автомобілі з Америки: просто та вигідно Детальніше
Огляд Tesla Model X Детальніше
Огляд бу Volkswagen Passat B7. До чого треба звикнути і що потрібно очікувати Детальніше
Авто з США: ПриватБанк і АтлантикЕкспрес Україна стали офіційними партнерами! Детальніше
Якщо у Вас виникли питання, зв’яжіться з нами

Підпишіться на розсилку