Audi Q5. Німецькі стандарти.

Audi Q5. Німецькі стандарти.

Audi Q5. Німецькі стандарти.

Автомобільний магнат, бестселер, а також Ваш персональний мотиватор. Він здатний підштовхнути  рухатись ще сміливіше, ще стрімкіше і ще ефективніше у майбутнє Ваших мрій. Тому що, він не може інакше. Тому що мова йде про Audi Q5.

Компактний преміальний кроссовер, дебютувавший на Токійському автосалоні в 2008 році, презентував нову версію припавшого до сердець автомобіля – друге покоління Audi Q5 2017.  Вдосконалена, ще виразніша зовнішність, потужні технології і клієнтоорієнтованість в кожній деталі змогли перевершити високі очікування і задовольнити запити навіть самого найвибагливішого покупця.

Ви маєте змогу придбати моделі Audi по привабливій ціні на сайті Atlantic Expressабо ми можемо пригнати для Вас авто під замовлення, з економією до -40%

Отож, на фоні своїх конкурентів Q5 очікувано виділяється динамічним, ексклюзивним і  властивим тільки Audi  дизайном. Маючи кілька рис від Q7, Audi Q5 тим не менше сприймається абсолютно цільною і незалежною моделлю. Збільшені габарити ( довжина – 4663 мм, ширина 2140 мм і висота 1659 мм ) вдало доповнюються пласкою похилою лінією даху і майже культовим, решітчастим радіатором. Автомобіль обладнаний матричними світлодіодними фарами, а збільшена колісна база добавила ще більше простору в салон.

 

Інтер’єр Audi Q5 це насамперед втілення розкоші в буденний автомобільний ритм. Чого тільки коштує мінімалізм салонного обладнання, стриманість в кольорах та продумана інтуітивність в управлінні. Око зачепиться за вишукане кермо з підігрівом, а руки привабить віртуальна панель приладів з 12.3 дюймовим дисплеєм.

Дякуючи новому візку MLB Evo ( Modularer Langsbaukasten) , нова версія змогла стати легшою ( мінус 90 кг). Двигун  доступний в бензиновій або дизельній версії витратить 6.8 л на 100 км, а розумна система повного приводу Quattro вимкнеться або навпаки автоматично відгукнеться, в залежності від дорожньої ситуації. За допомогою Quattro, німецькі розробники піклуються не тільки безпекою водія, але і створюють можливість економії палива.

Додаткові нюанси захисту на дорозі, такі як адаптивний круїз-контроль, функція автоматичного гальмування і стеження за рядністю, розроблені для того щоб кожен хто сідає в це авто відчував себе не просто комфортно, а впевнено на протязі кожної миті.

Підсумуючи, не можна не відмітити що Audi думає про свого клієнта і це відображається в незмінній якості виробника, майстерності і вимогливості як до змін в дизайні, так і в впровадженні сучасних технологій.

 

 

Електромобіль Enspire: Buick показав концепт Детальніше
Гибридній SUV: Porsche Cayenne E-Hybrid 2019 Детальніше
Як розмитнити авто з США? Детальніше
Audi Q5. Німецькі стандарти. Детальніше
Автомобілі з Америки: просто та вигідно Детальніше
Огляд Tesla Model X Детальніше
Огляд бу Volkswagen Passat B7. До чого треба звикнути і що потрібно очікувати Детальніше
Авто з США: ПриватБанк і АтлантикЕкспрес Україна стали офіційними партнерами! Детальніше
Якщо у Вас виникли питання, зв’яжіться з нами

Підпишіться на розсилку